Aritco är ett Svenskt företag som har tillverkat hissar sedan 1995.
De är en världsledande tillverkare av plattformshissar och villahissar. Aritco har omkring 90 anställda och omsätter runt 300 MSEK. Aritco tillverkar två typer av hissar; LIVING Collection med villahissar för den privata marknaden och PRIME Collection med plattformshissar för den publika marknaden.
AJ Hisskonsult återförsäljer Aritcos sortiment av vertikalhissar och villahissar.

Aritco Living 4000

Marknadens minsta villahiss som finns i ett antal olika storlekar. Tillbehören och variationerna är många så de går att designa en hiss som passar in i vilket hem som helst. Dörrar och schakt kan varieras i färger och material så som stål eller glas.
Läs mer om Aritco 4000

Aritco Living 6000

En något större variant av Aritco 4000. Uppfyller kraven för tillgänglighetsanpassning. Utvecklad för anvädning i privata hem. Lyfthöjd upp till 13 meter.
Läs mer om Aritco 6000

Aritco Prime 7000

En kraftfull vertikalhiss för offentliga platser som klarar laster upp till 410 kg (i vissa fall 500 kg). Finns i många varianter av storlek på plattformen.
Läs mer om Aritco 7000

Aritco Prime 9000

Vertikalhiss med inre hisskorg. Detta möjliggör att hissen kan gå automatiskt genom att man trycker på önskad våning endast en gång. Uppfyller kraven för tillgänglighetsanpassning. Lyfthöjd upp till 13 meter.
Läs mer om Aritco 9000Besök Aritcos webbplats för mer information